Barátok közt

Előző rész (2012. február 15.)

rtl.hurtl.hu

2012. február 15. 20:00

Ádám új lakóhelyen találja magát, de vajon tetszik-e majd neki? Linda meg tudja akadályozni, hogy Péter butaságot csináljon? László megismer valakit Csaba múltjából, és hirtelen döntést hoz.

Ádám megkérdezi Kingától, hozzá költözhetne-e, de ő nemet mond, és később megvallja Zsófinak, hogy már bánja, de úgy érzi, jobb így, azok után, ami köztük történt. Később Ádám közli Alizzal, hogy talált magának lakóhelyet, és reggel költözik. Aliz próbál bocsánatot kérni tőle, amiért el kell költöznie, de Ádámra nem hatnak a szavai. Másnap Ádám és Luca érzelmes búcsút vesznek egymástól. Ádám találkozik Izabellával, aki átadja új lakása kulcsait. Ádám fél, hogy most mondott le a szabadságáról.

Miközben Péter úgy dönt, egyszerűsíti a mintát, és másnap visszamegy a tetováló szalonba, Hanna csodálkozva tudja meg Balázstól, hogy Péter tetováltatja magát, hogy Linda kedvébe járjon. Hanna és Balázs is ostobaságnak tartják az ötletet, és elhatározzák, hogy leállítják Pétert, de nem tudják elérni telefonon. Balázs később összefut Péterrel, és örül, hogy Péter még nem csináltatta meg a tetoválást, de ő kitart elhatározása mellett, Balázs sem tudja lebeszélni. Másnap Péter visszamegy a szalonba. Közben Hanna és Balázs könyörögnek Lindának, akadályozza meg, hogy Péter testére tetoválás kerüljön, de őt látszólag nem izgatja a probléma.

Gabi elmondja Kingának, hogy rossz érzés volt látni, hogy Éva és László együtt indulnak a temetőbe, és fél, hogy Éva jelenléte eltávolítja őt Lacitól. Közben Timi megtudja, hogy Csaba autóbalesetben halt meg. Később Timi és Luca megtárgyalják egymással a balesetet, és Timi aggódni kezd. Közben Éva figyelmezteti Lászlót, bánjon rendesen Gabival, hiszen ő az egyetlen nő, aki elfogadja, összes hibáival együtt. László később váratlanul megjelenik Gabinál, és Gabi meg van hatódva. Másnap Gabi és Éva kibékülnek, és megérkezik Csaba barátnője, Mariann. A lány kifejti, hogy semmin nem változtat, hogy elmegy-e a temetésre vagy sem, ami elgondolkodtatja Lászlót. Eközben Timi, hogy megóvja szeretteit az esetleges autóbalesettől, ellopja Nóra, Attila és Miklós autókulcsait. Később Gabi, Éva, László és Mariann indulni készülnek Csaba temetésére, ám ekkor László bejelenti, hogy ő nem megy.

Címlapról ajánljuk