Barátok közt

Előző rész (2012. február 14.)

rtl.hurtl.hu

2012. február 14. 20:00

Gabi kerül a tűzvonalba, amikor megérkezik Éva. Ádámot bajba sodorja Casanova-természete. Péternek őrült ötlete támad, hogy bebizonyítsa Lindának, szereti.

Miután Éva és László beolvasott neki, amiért „olcsó” koporsót rendelt Csaba temetésére, Gabi elnézést kér. Claudia és Éva folytatják az előkészületeket. Gabi felajánlja, hogy hazaköltözik, amíg Éva itt lesz, és László azonnal beleegyezik, ami rosszul esik Gabinak. Később Gabi megvallja, milyen nehéz végignézni, hogy Lászlónak megint Éva a fontosabb. László később biztosítja róla Évát, hogy segít kiüríteni Csaba lakását, és Gabi tanúja lesz László és Éva meghitt pillanatának az udvaron.

Géza dühös Ádámra, amiért visszaélt Aliz helyzetével, és lökdösni kezdi. Kinga látja ezt, és azt hiszi, Géza megtudta, hogy lefeküdt Ádámmal. Később véletlenül elárulja Gézának, hogy együtt hált Ádámmal. Géza ekkor behúz egyet Ádámnak, ezúttal azért, mert lefeküdt Kingával. A féltékeny Szabi nagyon nem örül az Ádám-Kinga sztorinak. Ádám és Aliz összevesznek. Aliz ráveszi Gézát, adjon még egy esélyt a kapcsolatuknak. Szabi és Aliz rájönnek, hogy pokol lesz az életük otthon, mivel Géza és Ádám gyűlölik egymást, ezért megkérik Ádámot, költözzön el.

Linda beolvas Péternek Vilmos videója miatt, és Péter a végén újra megbántja Lindát. Péter később elkeseredetten hallja, hogy még Vilmos szerelmi élete is eseménydúsabb, mint az övé, mivel sikerült közelebb kerülnie Gizellához. Hanna eközben megpróbálja rábeszélni Lindát, hogy bocsásson meg Péternek, de ő nem hajlandó. Hanna később meggyőzi Pétert, rajzoljon egy képregényt kifejezetten Lindának, így próbálja visszahódítani. Péter átadja Lindának a képregényt, de őt nem érdekli. Péter elhatározza, hogy csináltat egy tetoválást, és elkéri Balázs igazolványát. A tetováló szalonban Péter a karjára akarja tetováltatni Linda nevét, hogy megmutassa a lánynak, mennyire el van kötelezve neki.

Címlapról ajánljuk