Barátok közt

Novák Éva visszatér

rtl.hurtl.hu

2012. február 13. 0:47

Egy rég nem látott ismerős arc tér vissza a Mátyás király térre.

Egy szörnyű tragédia mindig összehozza az eltávolodott családokat. Novák Laci a születésnapján elvesztette egyetlen gyerméket, Csabát, aki autóbalesetet szenvedett, miközben apukája születésnapi bulijára igyekezett. Csaba még a helyszínen életét vesztette. Laci azóta se tért magához, fia elvesztését nem tudja feldolgozni. Gabi mindenben mellette áll, intézi Csaba temetését, de Laci fájdalmát nem tudja csillapítani.

Hiszen nincs is annál rosszabb, mikor egy szülő túléli gyermekét. Laci sose volt az a tökéletes apuka, de mindennél jobban szerette Csabát.

Csaba halálhíre édesanyjához, Novák Évához is eljutott, aki azonnal összepakolt, hogy Laci mellett lehessen ezekben a nehéz percekben, és elkísérhesse szeretett fiát az utolsó útjára.

Éva és Laci már egy jóideje elváltak, de egy ilyen szörnyű tragédia vajon újra összehozhat két kihűlt szívet vagy csak még jobban eltávolítja őket egymástól. Lehet Éva Lacit hibáztatja a történtek miatt? És mennyi ideig marad a Mátyás király téren? Mit szól, ha megtudja, hogy Laci összejött Gabival?


Tartsanak velünk minden hétköznap este és hamarosan kiderül.

Címlapról ajánljuk