Barátok közt

Előző rész (2012. február 13.)

rtl.hurtl.hu

2012. február 13. 20:00

Vilmos videós üzenetének mégis lesz pozitív hatása? László volt felesége megérkezik Csaba temetésére. Szabi megtud egy családi titkot.

Kingának imponál, hogy Ádám segített Vilmosnak, és később Géza is megköszöni. Vilmos reményei azonban szertefoszlanak, amikor rájön, hogy hibázott, mivel Gizella felszólítja, hogy szedje le az üzenetet az internetről. Vilmos nem tudja ezt megtenni Péter nélkül, és elmondja Ádámnak, mennyire hiányzik neki Gizella. Ádám rábeszéli Gizellát, fogadja vissza Vilmost. Közben Zsolt megtudja, milyen rosszul reagált Gizella Vilmos videójára, Zsófi pedig egyre inkább meg van győződve róla, hogy Ádám tetszik Kingának. Vilmos arra kéri Gizellát, hagyja, hogy bebizonyítsa, mennyire szereti, és ő végre megbocsát.

Gabi fél, hogy elveszítettek egy újabb ügyfelet, de Lászlót nem érdekli. Gabi attól is tart, hogy Csaba temetése drágább lesz, mint amire Lászlónak telik, és azt javasolja Claudiának, hogy válasszon egy olcsóbb koporsót. Éva megérkezik és az első ember, akivel összefut, Gabi. Gabi zavarba jön, és sírni kezd, amikor Éva és László megölelik egymást. Éva később azzal vádolja Lászlót, hogy spórolni akar Csaba temetésén, László pedig megharagszik Gabira, amiért a háta mögött olcsóbb koporsót rendelt.

Ádám közelebb kerül Aliz családjához. Szabi megtudja, hogy Lucának van egy Alizzal kapcsolatos titka. Eközben enyhül a feszültség Ádám és Aliz között. Szabi megtudja, hogy Ádám és Aliz lefeküdtek egymással. Aliz fél, hogy Szabi ezért kérdőre vonja, és elmondja Gézának, hogy hibázott. Géza rátámad Ádámra, amiért kihasználta Alizt, amikor ő szakított vele.

Címlapról ajánljuk