Barátok közt

Előző rész (2012. február 09.)

rtl.hurtl.hu

2012. február 9. 20:00

Vilmos meglepő kéréssel fordul Ádámhoz. Júliának nagyon rossz napja van. Nóra kémkedni kezd Miklós új barátnője után.

Gizella kitart elhatározása mellett, hogy nem bocsát meg Vilmosnak, és megemlíti Zsoltnak, hogy Ádám volt az, aki meggyőzte, hogy „más férfiak boldogan levennék őt a lábáról”. Zsolt, aki szeretne már megszabadulni Gizellától, elmondja Vilmosnak, hogy Ádám belekontárkodott a dologba. Vilmos frusztráltan veszekedni kezd Ádámmal, ami nem kerüli el Kinga figyelmét. Kinga beolvas Ádámnak, aki tiltakozik: csak bátorítani próbálta Gizellát. Kinga együtt érez Vilmossal, akinek támad egy ötlete, amikor Kinga megvetően kifejti, milyen könnyen meg tudja győzni Ádám a nőket. Vilmos megkéri Ádámot, tanítsa meg őt is, hogyan hódíthatná vissza Gizellát.

Amikor Júlia közli Attilával, hogy nem utazik el vele a konferenciára, Attila arra kéri, keressen neki egy helyettes asszisztenst. Júlia szeretne életet lehelni szerelmi életébe Andrással, és azt javasolja, menjenek el kettesben vacsorázni. András beleegyezik. Attilát bántja a lelkiismerete, amiért kósza gondolatai támadtak Júliával kapcsolatban, és arra kéri Nórát, menjen el vele a konferenciára, de Nóra elutasítja a kérést. Júlia kicsípi magát az esti randevú előtt, és nagyot koppan, amikor András arra kéri, vacsorázzanak inkább otthon.

Amikor Nórát bemutatják Ritának, Nóra akaratlanul is féltékeny lesz. Amikor megtudja, hogy Rita a konditeremben dolgozik, Nóra odamegy, hogy meglesse a nőt. Rita azonban meglátja, és Nóra kénytelen részt venni Rita tornaóráján. Később Nóra meglátja, hogy Rita a konditerem előtt megcsókol egy jóképű üzletembert. Amikor Attila elmondja, hogy Miklós az orra alá dörgölte Nóra és Csaba kalandját, Nóra konfrontál Miklóssal, és dühében kiböki, hogy új barátnője egy másik férfival csókolózott.

Címlapról ajánljuk