Barátok közt

Előző rész (2011. november 14.)

rtl.hurtl.hu

2011. november 14. 20:00

Vajon Vanda és Szabi másodjára egymásba szeretnek? Hanna vajon össze tudja hozni valakivel Claudiát? Attila ajánlatot tesz Nórának, de vajon ez a főnyeremény vagy csak a vigaszdíj?

Kinga döbbenten látja, hogy Szabi és Vanda meztelenül alszanak a pult mögött. András és Júlia később megpróbálják kikérdezni Vandát, hova tűnt tegnap este, de ő közli, hogy semmi közük hozzá. Miközben Claudia megszidja Alizt, amiért elkésett a munkából, Kinga dühösen veszi tudomásul, hogy Szabi felszólítja, ne szóljon bele az életébe. Géza attól tart, hogy Kinga bárkivel járna, csak vele nem. Szabi később – Kinga szavaitól indíttatva – azt mondja Vandának, hogy csak kihasználta őt.

Hanna megmondja Lindának, hogy le kell szedni Claudia adatlapját a párkereső honlapról, de döbbenten értesülnek róla, hogy valaki máris érdeklődik Claudia iránt. Később Claudia „on-line” udvarlója megjelenik a kávéházban, és Hanna kénytelen elmondani neki, mi a valós helyzet. Elmagyarázza a férfinak, miből gondolja, hogy Claudia még nem áll készen egy újabb kapcsolatra, de a férfi úgy véli, hogy Hanna a saját érzelmeit vetíti nevelőanyjára. Később a férfi megajándékozza Claudiát egy rózsaszállal.

Nóra és Attila kibékülnek, és Attila úgy dönt, hazaköltözik. András és Júlia látják Nórát és Attilát csókolózni, és örülnek a békülésnek. Miklós úgy gondolja, hogy Nóra elfojtja saját érzelmeit, és nem volna szabad megbíznia Attilában. Claudia is tudomást szerez a fejleményről, és megkérdezi Nórától, mit mondott Attila a házasságról, de megtudja, hogy Attila erről nem beszélt. Claudia figyelmezteti Attilát, tisztázza a házasság kérdését Nórával. Miklós és András beszélgetését hallva Balázs beszél az apja érdekében Nórával. Attila nem kéri meg Nóra kezét, viszont gyűrűt ajándékoz neki.

Címlapról ajánljuk