Barátok közt

Ön szerint így folytatódik a történet? Miklós és Balázs kimásznak a romok alól, de akkor újabb, halálos veszélybe kerülnek?

rtl.hurtl.hu

2011. július 16. 6:00

Nézze meg a Barátok közt sorozat lehetséges folytatását és játsszon velünk!

Balázs igazi kamaszként dacol a szabályokkal. Így tesz akkor is, amikor visszamegy abba a romos házba, amit hamarosan felrobbantanak, csak azért, hogy imponáljon Hannának azzal, hogy megtalálja az elvesztett óráját. Azonban a szerencse nem szegődik mellé, mikor a robbantási szakemberek és az őrök elől bujkálva csapdába esik a pincében. Úgy tűnik, innen nincs kiút, hiszen a telefonját nem tudja használni, és senki sem hallja a kiabálását. A ház pedig perceken belül felrobban. Peti sejti, hogy ha Balázs nincs velük az épület előtt, hogy tanúja legyen a „látványosságnak”, akkor valószínű, hogy bajba került, de amire összeszedi a bátorságát és szól Andrásnak, már késő! Ő nem tudja leállítani a robbantást, és Miklós is hiába rohan be az épületbe, és találja meg Balázst. A romos ház felrobban úgy, hogy Miklós és Balázs is az épületben vannak.


Ön szerint így folytatódik a sorozat?

Küldje válaszát a 06-20-900-0629-es számra és játszhat velünk! A döntőbe jutók a Barátok Közt stúdiójában élőben mérhetik össze tudásukat. Nyereményeink egy 300.000 Ft értékű szállás-utalvány, melyet a szallas.hu kínálatában szereplő bármely 3-4-5 csillagos szálláshelyre beválthat, egy HP Mini netbook a NotebookStore üzlethálózat felajánlásával és egy Cristiano Ronaldo által dedikált Time Force karóra, a Time Center óra webáruház felajánlásával.



Címlapról ajánljuk