Barátok közt

Eljött a Barátok közt szezonzárója

rtl.hurtl.hu

2011. július 15. 6:00

Rövid időre búcsúzniuk kell a rajongóknak a Barátok közt-től, hiszen elérkezett a megszokott nyári szünet ideje. Azonban nem kecsegtet nyugalommal a várakozás, hiszen az őszi visszatérésig elvarratlan szálak zilálják majd az idegeket.

Kinga hiába akart a jó úton járni, amikor Gézának tett szívességet, hiszen pénzmentő akciója kudarcba fulladt. Gabi kezei közé került, aki egy jókora fejes ütéssel sújtott le a lányra. Persze, elsőre minden rendben volt ugyan – bocsánatkérések és megnyugtatások zajlottak –, azonban felbukkantak az ütés rejtett következményei, rosszullét, fejfájás. Hol zárul a történet, a kórházban vagy esetleg más végkimenetele lesz a kobakosnak?

Amíg Kinga volt férjének segített, a Berényi családban is felforrt a levegő, amelynek az újonnan visszatért Zsuzsa a kiindulópontja. A megromlott házasságú nő Andrásnak és régi barátnőinek sírta el bánatát. Mégse ő húzza a rövidebbet, rajta kívül minden pár megsínyli az elkotyogott hírt. Andrást Júlia vonja kérdőre. S a nő-férfi párharcban lesznek segítők is? Ki lépi még át a házasság határait?

A fiatalok bulija mulatságból horrorba lépett át. Balázs szerelmes óra-szerző akciója a visszájára is fordulhat, ha a robbantásra ítélt házban becsapódó ajtót senki sem nyitja ki. Örökre elveszik egy kibontakozni látszó kapcsolat reménye vagy újabb hős jelölt jelentkezik?

A kérdésekre fény derül a ma esti utolsó epizódban, de még így sem nyugodhatnak a kedélyek, hiszen a szezonzáró is óriási problémákat hagy a levegőben.

Címlapról ajánljuk