Barátok közt

Előző rész (2011. július 08.)

rtl.hurtl.hu

2011. július 8. 21:00

Felbukkan egy régi barát. Attila kellemes meglepetésben részesíti Júliát. Zsolt meg tud egyezni az uzsorással?

László megszámolja a pénzt, amit Géza matraca alatt talált, de elvonja a figyelmét Attila, aki bejön megnézni, hogy van. László megnyugtatja, hogy jól van, és azt mondja, aggódik egy barátja miatt. László ezt követően elmegy Gabiért a buszmegállóba, ahol boldogan találkoznak újra. Miklós és Vilmos döbbenten látják viszont Juhász Gabit, és elmondják Gizellának, ki ő. Gabi megígéri Lászlónak, hogy azzal a feltétellel meséli el, mi történt vele, amióta nem találkoztak, ha nem mondja el senkinek.

András megvallja Nórának, hogy bár nincs ínyére a tánctanfolyam, Júlia annyira lelkes, hogy nincs szíve megmondani neki az igazat. Attila meg van elégedve Júlia titkárnői teljesítményével. Júlia később azt javasolja Nórának, hogy ünnepelje meg Attilával a férfi sikeres napját az irodában. Nóra megfogadja a tanácsot, de akaratlanul is megbántja Attilát, amikor arra emlékezteti, hogy az ő ötlete volt, hogy alkalmazza Júliát titkárnőnek. András később csalódást okoz Júliának, amikor közli, hogy nem tudja elkísérni a táncórára. Júlia úgy dönt, hogy elmegy egyedül. Attila és Nóra ezt megtudják, és a táncstúdióban egyszer csak felbukkan Attila.

Zsófi lelkesen mesél Zsoltnak az ingatlanról, amit ő és Claudia találtak a művészeti galéria céljára, és Zsolt örül, hogy Zsófi kezdi túltenni magát a vetélésen. Közli az ügyvédjével, hogy sürgősen szeretne hozzájutni off-shore számlán tartott pénzéhez, bármilyen kockázatos is a művelet. Zsófi később arra kéri Zsoltot, tegye a kaucióra szánt pénzt a széfbe, amíg találkozik az ingatlan tulajdonosával. Zsolt beleegyezik, és miközben Zsófi távozik, beállít az uzsorás, és visszaköveteli a pénzét. Zsolt közli vele, hogy még nincs meg a pénz, és bár hajlandó kamatot fizetni, az összeg dupláját nem fogja kifizetni. Zsolt később ledöbben, amikor Zsófi felhívja, és közli, hogy Győző megérkezett hozzájuk vacsorára.

Címlapról ajánljuk