Barátok közt

Előző rész (2011. május 23.)

rtl.hurtl.hu

2011. május 23. 21:00

Vajon Júlia és András kiszabadul a sár fogságából? Szabi képes lesz új dalt írni? Géza megtudja, ki a titokzatos fiatalember Gizella társaságában?

Júlia megpróbál segíteni Andrásnak, de ő is a földre zuhan. Szomorúan megállapítja, hogy ezzel vége a romantikus kiruccanásnak, de Andrásnak van egy ötlete, mihez kezdhetnének, amíg valaki ki nem szabadítja őket a sár fogságából. A kocsiban szeretkeznek, de megzavarja őket egy arra járó gazda, aki felajánlja segítségét. Júliát kicsit bántja, hogy András úgy mutatja be, mint a „barátnőjét”. Közben Claudia egyedül vigyáz Mátéra, és már kezd belefáradni a bújócskázásba. Végül sikerül elhitetnie a kisfiúval, hogy továbbra is játszik vele, miközben pihen egy kicsit. Júlia hazajön, és elmondja Claudiának, hogy a kirándulás katasztrofális volt. András azonban lelkesen újságolja Attilának, mennyire élvezte az együttlétet Júliával.

Kinga arra bíztatja Szabit, írjon egy másik dalt, és Szabi beleegyezik, hogy megpróbálja. Amikor Aliz Szabira akarja lőcsölni Lucát, Szabi nem vállalja, mire Kinga felajánlja, hogy majd ő vigyáz a kislányra. Szabi később megírja a dalt, és megkéri Kingát és Lucát, hallgassák meg. Kinga nem árulja el, hogy nem tetszik neki a dal. Aliz este el akar menni szórakozni, és Kingát is elhívja, hogy Szabi ne dühöngjön, amiért vigyáznia kell Lucára. Kinga készül az esti programra, de nincs kedve még egyszer meghallgatni Szabi új szerzeményét.

Géza lefényképezi Gizellát és a titokzatos fiatalembert, és azon tűnődik, vajon Gizellának viszonya van-e a férfival. Gizella később hazajön, és – hogy megpuhítsa – a kedvenc ételét tálalja fel Vilmosnak, de a végén nem kérdezi meg, náluk lakhatna-e egy ideig Ádám. Géza úgy érzi, gyanúja beigazolódott, amikor Gizella nem mondja meg az igazat, hol járt. Zsolt megtiltja Gézának, hogy megmutassa Vilmosnak a Gizelláról készült fotókat, mivel azzal meghiúsítaná a rablás tervét. De amikor Géza meglátja Gizellát és Ádámot a Kertész lakás felé menni, nem tudja tovább türtőztetni magát, és kérdőre vonja Gizellát, ki ez a fiatalember vele, és mit keres itt.

Címlapról ajánljuk