Barátok közt

Előző rész (2011. február 24.)

rtl.hurtl.hu

2011. február 24. 20:00

Vilmos eldönti, mihez kezd a talált pénzzel. Miklósnak meg kell tanulnia, hogy jó apa legyen. Vajon Márta szét tudja választani Nórát és Attilát?

Vilmos és Gizella nem tudják kideríteni, kié lehetett a pincében talált pénz. Géza elpanaszolja az apjának, hogy valaki kiszúrta a kocsija kerekét, és Vilmos arra gondol, hogy Isten azért adta neki a pénzt, hogy segíthessen másokon. Másnap reggel Géza annyi pénzt talál az ajtaja alatt, amiből új kereket tud venni, és arra gondol, hogy Vilmos segítette ki. De Vilmos ezt tagadja, és Géza belátja, hogy mások is tudhattak a problémájáról. Vilmos elhatározza, hogy a jövőben körültekintőbb lesz.

Júlia dühös Péterre, hogy későn jön haza, Miklóst azonban látszólag nem rázza meg a dolog. Amikor a fiúk végre hazajönnek, Júlia beolvas Péternek, Miklós viszont nem. De másnap reggel Balázs rájön, milyen fontos volt Miklósnak a tegnap este, amikor tudomást szerez az ünnepi előkészületekről. Amikor András azt mondja neki, hogy ne a haverja, hanem az apja legyen Balázsnak, Miklós nem árulja el neki, hogy nem viselkedett példás apaként.

Miközben feltakarítják a vacsora romjait, Nóra azon kezd gondolkodni, hogy Attila talán tényleg ellopta Valter pénzét. Később megkérdezi Attilától, így volt-e, de Attila figyelmezteti, hogy ezt még egyszer ne kérdezze meg tőle. Másnap Márta érzi a feszültséget Nóra és Attila között, és megpróbálja kideríteni, mi történt, de nem jut semmire. Nóra azt mondja Júliának, hogy szerinte Attila nem lopott Valtertól. Amikor Timi átjön Nóra lakásába, Márta szándékosan kikezd Attilával a kislány szeme láttára.

Címlapról ajánljuk