Baleset-bűnügy

Meggyilkolta feleségét egy 66 éves galgagyörki férfi

rtl.hurtl.hu

2024. augusztus 25. 15:18

A férfi szombaton veszekedés után többször megszúrta feleségét, majd a hatvani kórháza vitte, ahol azonban a 48 éves nő belehalt sérüléseibe.

Őrizetbe vettek a Pest vármegyei nyomozók egy 66 éves galgagyörki férfit, aki a gyanú szerint többször megszúrta feleségét. A nő belehalt sérüléseibe – közölte a rendőrség vasárnap a police.hu oldalon. 

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányságra szombat délután érkezett segélyhívás. A bejelentő, a házaspár gyermeke elmondta: házukban vérnyomokat talált, szülei nincsenek otthon, telefonon nem éri el őket. Kiderült: a 66 éves apa galgagyörki házukban szóváltást követően négyszer mellkason szúrta feleségét, majd a hatvani kórháza vitte, és onnan ismeretlen helyre távozott – áll a közleményben.

A 48 éves nőt a szakszerű kórházi ellátás ellenére nem lehetett megmenteni, órákkal később belehalt sérüléseibe. Szombat este a BRFK munkatársai a főváros XIV. kerületében elfogták a férfit, majd átadták Pest megyei kollégáiknak. A rendőrök emberölés gyanúja miatt hallgatták ki, kezdeményezik a letartóztatását.

Nyitókép: rtl.hu

 

#Baleset-bűnügy#feleséggyilkos#gyilkosság#emberölés#őrizetbe vétel

Címlapról ajánljuk