Baleset-bűnügy

Teljesen le van zárva az M1-es autópálya

rtl.hurtl.hu

2024. augusztus 11. 10:23

Baleset miatt lezárták az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalát a sztráda 104-es kilométerénél.

(Frissítés (11:15) -  Megszűnt az útlezárás az M1-es autópályán Győr közelében)

Teljesen le van zárva az M1-es autópálya, baleset miatt – közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Elsődleges információik szerint a 104-es kilométerszelvényben 6, a 108-asnál 2 gépjármű ütközött össze, amelynek során többen megsérültek.

A katasztrófavédelem közlése szerint a 104. kilométernél történt karambolban hat autó érintett, melyekben összesen tizenhatan utaztak. A feltorlódott kocsisorban később az autópálya 106-os és 107-es kilométere között egy személyautó hátulról belerohant egy utánfutót vontató kisteherautóba az M19-es csomópontnál – írta az MTI.

Az utánfutó felborult és két sávot foglal el. A két járműben összesen hatan utaztak. A helyszínre mentőt is riasztottak, a műszaki mentést a győri hivatásos tűzoltók végzik - közölte a katasztrófavédelem.

 Az Útinform tájékoztatása szerint a sztráda 101-es kilométerénél terelik le a járműveket a pályáról az 1-es főúton keresztül, Bőny irányába.

Frissítés: 

Megszűnt az útlezárás az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán a 104-es kilométernél, Győr közelében – közölte az Útinform. Azt írták, a forgalom a leállósávon indult meg, a jelenlegi torlódás 2-3 kilométer hosszú.

Nyitókép: rtl.hu

#Baleset-bűnügy#m1-es autópálya

Címlapról ajánljuk