Baleset-bűnügy

Súlyos ráfutásos baleset történt, hárman meghaltak az M3-ason

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2024. július 30. 13:37

A balesetet okozó autó sofőrje valószínűleg nem tartotta be a megfelelő követési távolságot. A kocsiban utazó három személy a helyszínen életét veszítette.

Tragikus közlekedési baleset történt kedd délelőtt az M3-as autópályán, közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A baleset Mezőkövesd és Mezőkeresztes között történt a Budapest felé vezető oldalon, a 133. kilométerszelvényben, 11 óra 30 perckor.

A rendőrség közlése szerint a balesetet okozó sofőr valószínűleg nem tartotta be a megfelelő követési távolságot, autójával az előtte haladó kocsinak ütközött, majd lesodródott az útról az árokba csapódott. Az autóban utazó három személy a helyszínen életét veszítette.

A katasztrófavédelem közleménye szerint a mezőkövesdi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat, a műszaki mentésben a mezőcsáti hivatásos tűzoltók is részt vesznek. A baleset helyszínére mentőhelikopter is érkezett, az érintett sztrádaoldal mindkét sávját teljes szélességében lezárták, a forgalmat Mezőkeresztes irányába elterelve.

#Baleset-bűnügy#baleset#m3-as autópálya#halálos baleset

Címlapról ajánljuk