Baleset-bűnügy

Lakástűz elől menekült, a negyedikről vette a mélybe magát egy fiatal lány Fehérváron

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2024. július 28. 13:58

Tűz ütött ki vasárnap kora reggel a székesfehérvári Almássy lakótelep egyik negyedik emeleti lakásában, a langok elől egy fiatal lány az ablakon kiugorva menekült.

Riasztani kellett a tűzoltókat vasárnap hajnalban a székesfehérvári Almássy lakótelep egyik négyemeletes társasházához, miután a ház egyik negyedik emeleti lakásában tűz ütött ki, írja a feol.hu.

A nagy erőkkel kivonuló tűzoltók tizenhat lakót menekítettek ki az épületből. Szerencsére a lángokat sikerült időben megfékezni, így azok nem terjedtek át a többi lakásra, bár az érintett lakásban és a fölötte lévő tetőben keletkeztek károk.

A helybéliek beszámolói szerint a tűznek lett egy súlyos sérültje: egy fiatal lány a tűz elől menekülve kiugrott az ablakon. Szerencsére a ház előtti fás-bokros részre zuhant, de így is komoly sérüléseket szenvedett el, kórházba kellett szállítani.

Cser-Palkovics András, Székesfehérvár fideszes polgármestere a Facebookon azt írta, hogy „sajnos súlyos sérültje is van az esetnek” és hogy „az épület tűzoltóink hősies munkája ellenére is komoly károkat szenvedett”. Cser-Palkovics azt ígérte, hogy az önkomrmányzat „minden lehetséges segítséget kész megadni a tűzben érintetteknek”. 

Nyitókép: Google Street View

#Baleset-bűnügy#baleset#székesfehérvár#lakástűz

Címlapról ajánljuk