Baleset-bűnügy

Nyomkövetővel a lábán is kitart terve mellett a nagyothalló szkíta kormányzó

rtl.hurtl.hu

2024. július 23. 11:45

A 89 éves Szigeti Sándort januárban elmegyógyintézetbe vitték, miután alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásával gyanúsították meg.

A lábára szerelt nyomkövetőt is megmutatta a Blikknek a 89 éves Szigeti Sándor, aki magát Magyarország kormányzójának vallja, a rendőrök szerint azonban erőszakos hatalomátvételre készült. Januárban elrendelték letartóztatását, egy hónappal később szabadulhatott az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetből. Négy hónapig nem hagyhatta el otthonát, most viszont Vácon belül már szabadon mozoghat.

Szigeti azóta sem tett le elképzeléséről, azt mondta,

amióta letartóztattak, csak kínlódok, de én vagyok a kormányzója a nagy, történelmi Magyarországnak.


Közölte: amikor bő két éve megválasztották és letette az esküt, eldöntötték, hogy elkezdik „Magyarországot építeni”, ezt tovább akarják folytatni. „Egészen pontosan 5415 tiszta magyar emberünk van, akik mind velem tartanak”, mondta a Blikk által csak „Sanyi bácsiként” emlegetett öregúr, aki állítása szerint bő három évtizedig rendőrként szolgált Amerikában, és jelvényét is megmutatta a lap riporterének.

„Nem ismerem el azt, ami jelenleg Magyarországon van” – jelentette ki, és azt is mondta, nem adja fel azt, amire „megválasztották”, de nem akarja nagydobra verni, hogy a továbbiakban mit fog csinálni. Azt elárulta, hogy a királyságban hisz: „először helyre kell állítani a rendszert, aztán amikor minden rendben van, keresünk egy királyt, vagy nevelünk egyet”. A legfontosabbnak azt tartja ezzel kapcsolatban, hogy magyar ember legyen.

A rendőrök januárban egyszerre tíz helyen intézkedtek 11 emberrel szemben, közülük nyolcat gyanúsítottként hallgattak ki. A társaság tagjai nyilvánosan bejelentették, hogy megalakítják a Szkíta Magyarországot és megkezdték a nemzeti szabad katonai csapatok felfegyverzését. Azt is közölték, hogy a volt és jelenlegi kormánytagokat le fogják tartóztatni, és rövidesen megtörténik a katonaság átállítása. Alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának előkészületével gyanúsítják őket.

#Baleset-bűnügy#alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása#kormányzó#szkíta magyarország

Címlapról ajánljuk