Baleset-bűnügy

Késes támadót fogtak futók a Margitszigeten

rtl.hurtl.hu

2024. július 13. 19:03

Egy húszcentis konyhakéssel támadt egy férfi több emberre, köztük egy terhes nőre a Margitszigeten, futók fogták el, és adták át a rendőröknek. 

Garázdaság miatt indított eljárást a rendőrség egy férfi ellen, aki szemtanúk elmondása szerint késsel fenyegetett több embert is péntek este a Margitszigeten – írta a 24.hu. Az esetről a Redditen számolt be egy posztoló, aki a barátaival fogta el a férfit.

A posztoló közölte, hogy a barátaival futott a Margitszigeten, és amikor végeztek egy, a jellemzése szerint „zavart” férfi ment oda hozzájuk, és egyikükbe belekötött, majd kést vett elő, és kergetni kezdte. Amikor nem sikerült utolérnie, a társaság többi tagjához fordult, és közelíteni kezdett, de sikerült elterelni a figyelmét, és a földre teperték.

A posztoló közlése szerint a férfinél egy több mint húsz centis konyhakés volt. Hozzátette, hogy senkinek sem lett baja.  A posztoló szerint a rendőrök „Már megint te?” felkiáltással köszöntötték az elkövetőt – írta a 24.hu.

A BRFK a 24.hu-nak elmondta, hogy az esettel kapcsolatban garázdaság vétség miatt indított nyomozást, és az ügyben a rendőrök egy férfit gyanúsítottként hallgattak ki, aki ellene a közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés miatt külön szabálysértési feljelentést tettek.

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

 

#Baleset-bűnügy#margitsziget#késes támadó#rendőrség#brfk

Címlapról ajánljuk