Baleset-bűnügy

Külföldi kezelés mentheti csak meg a brutálisan meggyilkolt Pénzes Henrietta 5 éves unokahúgát

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2024. június 8. 10:24

Bella, a 2006-ban brutálisan meggyilkolt Pénzes Henrietta ötéves unokahúga kétéves kora óta agytörzsi daganatban szenved, fél oldalára már lebénult.

Súlyos betegséggel küzd a 2006-ban brutálisan meggyilkolt Pénzes Henrietta ötéves unokahúga, írja a Blikk. Bella agytörzsi daganatban szenved, és hiába esett át már kétévesen 32 kemo- és sugárterápiás kezelésen, mostanra újra növekedni kezdett a tumor.

A legutóbbi vizsgálatok szerint azonban a kezdetben csak 3,5 centis daganat már csaknem a duplájára nőtt, és elmúlt három hónap alatt a kislány fél oldalára lebénult.

Ha nem tudják megállítani a tumor növekedését, Bella belehal a daganatos betegségbe. Édesanyja szerint egy Kölnben végzett immun- és hőterápia segíthetne kislányán, de csak a vérvizsgálat 2,5 millió forintba kerül. A kétségbe esett édesanya abban reménykedik, hogy pénzadományokból sikerülhet külföldi kezelést biztosítani lányának.

Egymást követik a családunkban a sorscsapások, de próbálunk erősek maradni, egymásba kapaszkodva

– mondta a Blikknek Beatrix.


Bella unokanővérét, Pénzes Henriettát 2006-ban gyilkolta meg egy 14 éves kamasz, a Mukiként emlegetett K. András. A 18 éves lányt egy fához kikötözte, megerőszakolta, majd lelocsolta benzinnel és felgyújtotta. A Blikk szerint a család most abban bízik, hogy a gondviselés ezúttal mellettük lesz, és Bellát nem veszítik el.

Aki segíteni szeretne Bellán, a következő számlaszámra utalhat: 
Pénzesné Mácsai Beatrix
56900130-10057797

Nyitókép: Pénzesné Mácsai Beatrix / Facebook

#Baleset-bűnügy#bűnügy#Pénzes Henrietta#daganatos betegség#egészség#pénzgyűjtés

Címlapról ajánljuk