Baleset-bűnügy

Fémrúddal támadt a háza előtt rollerező gyerekek apjára

rtl.hurtl.hu

2024. május 30. 9:38

Rákiabált a háza előtt rollerező gyerekekre, majd fejbe akarta verni apjukat egy fémrúddal, amikor számon kérte rajta viselkedését. 

Vádat emeltek egy kiskunfélegyházi férfi ellen, aki egy fémrúddal ütött rá egy apára, aki azért csengetett be hozzá, hogy számon kérje rajta, amiért korábban indulatosan szólt rá a háza előtt rollerező gyerekeire – írta a Telex. Az eset 2023. augusztus 16-án történt.

Az ügyészség közlése szerint a vádlott bement a házba, miután az apa becsöngetett hozzá, és egy több mint félméteres, két centiméter átmérőjű fémrúddal tért vissza, és az apa feje felé ütött, de végül az apa védekezésképpen felemelt kezét találta le. Az apa 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett, valamint a karórája összetört.

A Kiskunfélegyházi Járási Ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a fémrúddal támadó férfi ellen, aki az eset idén próbára bocsátás hatálya alatt volt egy korábbi bírósági ügye miatt. Az ügyészség a próbára bocsátás megszüntetése mellett felfüggesztett szabadságvesztés büntetés kiszabását kéri a férfira.

Nyitókép: Illusztráció. Fotó: Unsplash

 

#Baleset-bűnügy#fémrúd#támadás#roller#gyerek#apa#kiskunfélegyháza#ügyészség#vádemelés

Címlapról ajánljuk