Baleset-bűnügy

Kulcsár Edinát is meghallgatták a bíróságon

rtl.hurtl.hu

2024. május 27. 12:23

A negyedik gyermekével várandós Kulcsár Edina távmeghallgatásán azt mondta, hallott pletykákat arról, hogy néhány lány szexuális szolgáltatást nyújtott.

Hétfőn folytatódott a Pesti Központi Kerületi Bíróságon K. Zoltán, P. Szilvia és Sz. Vivien pere, akiket azzal vádolnak, hogy ismerőseik közül közvetítettek lányokat hoszteszmunkákra belföldön és külföldön, többek között az Egyesült Arab Emírségekbe, Dubajba, Abu-Dzabiba, illetve Ibizára, Orlandóba, Párizsba, Saint-Tropez-ba és Monacóba, írja a Blikk.

A hétfő reggeli tárgyalásra tanúként idézték be Kulcsár Edina egykori szépségkirálynőt és influenszert, aki várandóssága miatt távmeghallgatással vett részt. Edina elmondta, hogy K. Zoltánt a nagynénjén keresztül ismerte meg, aki K. Zoltán vendéglátóipari egységében dolgozott. Edina modellként és hoszteszként kapott munkát K. Zoltántól. K. Zoltán 2009 körül ingyenutakat és jó fizetést ígért neki, és Edina Dubajba vagy Abu-Dzabiba utazott, ahol egy hétig tartózkodott – olvasható a bulvárlap tudósításában.

Kulcsár Edina elmondása szerint a munka abból állt, hogy minden este bulikon kellett részt vennie, csinosnak lennie, és jól éreznie magát. Napközben a szállodában pihent, és egy magyar lánnyal lakott egy szobában, míg a munka során főleg külföldi lányokkal találkozott. A bulikat egy arab herceg rendelte meg, és a szórakozóhely be volt kamerázva. Edina hallott pletykákat arról, hogy néhány lány szexuális szolgáltatást nyújtott, de ő nem volt ebben biztos, és nem tapasztalt ilyesmit. K. Zoltánnal annyira jó kapcsolatot ápolt, hogy a férfi sokáig a keresztlányának nevezte. 

A bíróság egy korábbi rendőrségi vallomását is ismertette, amelyben Edina elmondta, hogy 2009 és 2010 között Abu-Dzabiban, Marokkóban, Bejrútban, Alexandriában, Kairóban és Míkonoszon is dolgozott, és soha nem utazott egyedül. 2011 májusában Bejrútba is utazott, ahol három-négy napot töltött, és hoszteszmunkát végzett egy palotában. Elmondása szerint a férfiak nem foglalkoztak velük, és néha egy szolga mondta meg nekik, mit csináljanak – teszi hozzá a lap tudósítása.

Kulcsár Edina azt vallotta, hogy K. Zoltán éttermében ismerkedett meg Sz. Viviennel, aki külföldi hoszteszmunkát ajánlott neki. Sz. Vivien szép, szolid lányokat keresett, mert a barátai az ilyen hölgyeket kedvelték. K. Zoltán segített Edinának portfóliót készíteni, majd Edina megkapta a repülőjegyet és a vízumot, és Dubajba utazott. Sz. Vivien mindennap értesítette Edinát, hogy milyen autó érkezik érte, és milyen ruhát kell viselnie.

A bíróság egy 2010-es lehallgatási jegyzőkönyvet is ismertetett, amelyben K. Zoltán arra utasította Kulcsár Edinát, hogy „fotózzon”, amire Edina azt válaszolta, hogy „jó, oké”. Az ügyész felhívta Kulcsár Edina figyelmét arra, hogy a „fotózás” kifejezés szexuális szolgáltatást jelentett, de a nő továbbra is tagadta ezt, és azt állította, hogy valóban csak fényképezés történt. Az ügyész figyelmeztette Kulcsár Edinát a hamis tanúzás következményeire, de a tanú fenntartotta korábbi vallomását – olvasható a Blikk tudósításában.

Nyitókép: Reggeli

#Baleset-bűnügy#kulcsár edina#dubajozás#kerítés#vád#meghallgatás

Címlapról ajánljuk