Baleset-bűnügy

Már a második gyerekét temette el a verőcei hajóbaleset áldozatának anyja

rtl.hurtl.hu

2024. május 25. 6:58

A hajóbalesetben legalább öten haltak meg, két embert még keresnek. 

Pénteken délután temették el Berki Boglárkát, a verőcei hajóbaleset 20 éves áldozatát – írta a Blikk

A motorcsónak, amiben utazott, szombaton ütközött össze egy szállodahajóval, a tragédiában legalább öten meghaltak, két embert még keresnek.

Berki Boglárka anyja a Blikknek azt mondta a temetésen: a Megyeri híd magasságában, a Dunában találták meg a lányát, akit a tetoválása alapján azonnal azonosítottak, ő pedig a patológián láthatta először. A lánynak koponyasérülései voltak, az ütközés közben azonnal szörnyethalt, így vélhetően nem szenvedett, halálát nem fulladás okozta.

Berki Boglárka anyjának négy gyereke született, akik közül kettőt is elveszített. „Bogika, a 10 éves húga és a 13 éves öccse között volt egy kisfiam, aki a várandósságom 34. hetében halva született. Ő most lett volna május 17-én 15 esztendős. 15 év és egy nap különbséggel Bogit is elveszítettem. Ezt az érzést ne élje át egy szülő sem. Bogika nagyon jó gyerek volt, nála jobbat nem kívánok senkinek” – mondta a nő.

A Blikk beszélt a hajóbaleset után eltűntként kezelt férfi, a 30 éves Várhelyi Olivér apjával is. „Eleinte csak azt mondták, baj van, de nem biztos, hogy végzetes. Akkor még reménykedtünk abban, hogy valahol a parton lehetnek, nem gondoltunk a legrosszabbra. Két napig a tévét sem kapcsoltuk be, de már sajnos nem bízom abban, hogy életben lehet” mondta a mezőőrként dolgozó László. Fia egy cégnél darusként és hegesztőként csarnokokat épített.

A tragédiában egy testvérpár is meghalt:

 
Nyitókép: Lakatos Péter/MTI  

#Baleset-bűnügy#Verőce#hajóbaleset#gyász#áldozat#temetés

Címlapról ajánljuk