Baleset-bűnügy

Megöllek! – üvöltötte a szolnoki diák és székkel verte össze a tanárnőjét

rtl.hurtl.hu

2024. április 26. 17:24

A pedagógus zúzódásokkal és törésekkel járó, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Székkel és ököllel esett a tanárnőjének egy kilencedikes szolnoki diák, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat 17 éves fiú ellen – írja a 24.hu.

A 38 éves tanárnőnek történelemórán esett neki a diák. A támadás előtt a fiú engedély nélkül kiment a mosdóba, majd amikor ezt a tanár szóvá tette, akkor azt mondta neki, hogy legközelebb engedélyt fog kérni. Amikor a pedagógus rátért volna a feladatra a diák azt mondta, hogy „Kurvára irritáló vagy!”, majd megismételte azzal kiegészítve, hogy „megöllek”.

Amikor a tanárnő kiküldte a teremből akkor a fiú egy székkel támadt rá és többször lesújtott rá, utána a teremből menekülő nő után ment és többször megütötte ököllel. A tanárnő végül a tanári szobába menekült, ahová a fiatal már nem követte.

A pedagógus zúzódásokkal és törésekkel járó, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett el. 

A cikk szerint az ügyészség felfüggesztett szabadságvesztést kért a bűnügyi felügyeletben lévő fiúra azzal, hogy rendeljenek ki mellé pártfogót, és szorongást, agressziót kezelő pszichoterápián is vegyen részt.

Nyitókép: RTL

#Baleset-bűnügy#tanár#diák#támadás#bíróság#ügyészség#vádemelés#történelemtanár

Címlapról ajánljuk