Baleset-bűnügy

Azonnal letartóztatták az apát, amikor eltűnt lánya elmondta a rendőröknek, mit művelt vele

rtl.hurtl.hu

2024. április 10. 13:57

Nem ment haza az iskolából egy 16 éves hajdú-bihari lány, megtalálása után a rendőrök kihallgatták, és apját azonnal letartóztatták. 

Évek óta rendszeresen megerőszakolt az apja egy 16 éves hajdú-bihari lányt, aki egy hete nem ment haza az iskolából, és eltűntként kezdték el keresni – írta a 24.hu.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a szülei próbálták elérni, keresni, de mivel nem találták, ezért bejelentették az eltűnését a rendőrségen. Nem sokkal később a szülők már azt jelezték, hogy lányukat Debrecenben megtalálták.

Az ilyenkor szokásos protokollnak megfelelően a nyomozók meghallgatták a fiatalt, aki elmondta, hogy azért nem ment haza, mert apja évek óta szexuálisan zaklatja – írta a rendőrség. A lány által elmondottakat a pszichológus szakértő véleménye is alátámasztotta – tette hozzá a rendőrség.

A nyomozók az apát szexuális erőszak elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként, őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását, amit az illetékes bíróság elrendelt.

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

#Baleset-bűnügy#nemi erőszak#lány#apa#rendőrség

Címlapról ajánljuk