Baleset-bűnügy

Frontális ütközés volt Devecsernél, mentőhelikopterek is érkeztek a helyszínre

rtl.hurtl.hu

2024. április 7. 13:07

Frontálisan összeütközött két személyautó vasárnap a 8-as főúton. A balesetben három ember sérült meg súlyosan, az érintett szakaszt teljes szélességben lezárták.

Frontálisan összeütközött két személyautó vasárnap a 8-as főúton, Bakonygyepes térségében, emiatt az érintett szakaszt teljes szélességben lezárták.

Az Útinform azt írta, a baleset Bakonygyepes térségében, a 85-ös kilométernél történt. A Katasztrófavédelem weboldalán azt közölte, hogy az egyik személyautóba beszorult embert a tűzoltók emelték ki, és adták át a mentőknek. Hozzátették, 

a helyszínre két mentőhelikopter is érkezett.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a balesetben három ember sérült meg. Az állami hírügynökség információi szerint egy enyhén ívelő kanyarban az egyik személyautó áttért a másik sávba, így ütközött össze az ott haladó kocsival. A vétlen autó sofőrjét, aki egyedül utazott, és a másik autó utasát, egy nőt a mentőhelikopter vitte súlyos sérülésekkel kórházba. A balesetet okozó férfit mentő szállította el, ő szintén súlyos sérüléseket szenvedett.

Nyitókép: rtl.hu

 

#Baleset-bűnügy#frontális ütközés#frontális karambol#8-as főút#devecser#útlezárás#mentőhelikopter

Címlapról ajánljuk