Baleset-bűnügy

Videó: fékezés nélkül ment neki egy furgon egy tartálykocsinak az M1-esen

rtl.hurtl.hu

2024. április 2. 14:56

A vélhetően tempomattal közlekedő furgon fékezés nélkül rohan bele egy tartálykocsiba az M1-es autópályán kedd hajnalban, majd befordult a belső sávba.

Fékezés nélkül ment neki egy tartálykocsinak egy kisteherautó az M1-es autópályán kedd hajnalban – közölte a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Kft. (MKIF) a Facebook-oldalán.

A balesetről a közútkezelő egy videót is megosztott. A felvételen látható, amint a tartálykocsi a lehajtó után lassít, majd elkezd félig lehúzódni a leállósávba. Mögötte azonban érkezik egy kisteherautó a külső sávban, egyenletes tempóban. A vélhetően tempomattal közlekedő furgon ezután fékezés nélkül rohan bele a tartálykocsiba, majd becsapódás következtében befordul a belső sávba.


Az MKIF bejegyzésében figyelmeztet: senki ne vezessen fáradtan, mindenki tartsa be a követési távolságot és figyelje a forgalom változását, hogy elkerülje a baleseteket. Műszaki hibás jármű esetén pedig azt tanácsoljak, hogy húzódjon a leállósávra, vegyen fel láthatósági mellényt, csak az iratait és mobiltelefonját vegye magához, szálljon ki és a szalagkorláton kívülről hívja fel a 112-es segélyhívót.

Ajánló: Így tarolta le az Audi az M7-esen megálló autókat

Nyitókép: MKIF Zrt. - Az ország útja / Facebook

 

#Baleset-bűnügy#m1-es autópálya#autóbaleset#fékezés nélkül#tartálykocsi#kisteherautó#furgon#Videó

Címlapról ajánljuk