Baleset-bűnügy

Vigyázzon vele, ha látja! Gyilkosság történt a VIII. kerületben, a menekülő gyanúsított ellen hajtóvadászatot indított a rendőrség.

rtl.hurtl.hu

2024. március 20. 13:38

Elfogatóparancsot adott ki a rendőrség a VIII. kerületi gyilkosság feltételezett elkövetője ellen, aki jelenleg szabadlábon van, menekül.

Megöltek egy férfit Budapest VIII. kerületében, egy Korányi utcai lakásban. A rendőrségre erről szerda reggel érkezett bejelentés. Még aznap délelőtt azonosították a feltételezett tettest, majd elfogatóparancsot adtak ki ellene.

A 30 éves férfit nagy erőkkel keresi a rendőrség. Azt kérik, ha valaki felismeri, vagy információval rendelkezik a keresett személy tartózkodási helyéről, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

A nyíregyházi születésű férfi adatait, illetve a körözési felhívást ezen a linken keresztül lehet megnézni. Amennyiben ön már nem tudja megnézni a linket, az azt jelentheti, hogy a férfit már elkapták a rendőrök.

Nyitókép: RTL.hu

#Baleset-bűnügy#gyilkosság#emberölés#gyanúsított#rendőrség#józsefváros#viii. kerület#hajtóvadászat

Címlapról ajánljuk