Baleset-bűnügy

Megerőszakoltak és kiraboltak egy nőt a monori vasútállomás vécéjében, elfogták a gyanúsítottakat

rtl.hurtl.hu

2023. december 19. 15:07

A fiatal nő öntudatlan állapotban volt. A feltételezett elkövetőket egy napon belül elfogták, ellenük kifosztás és szexuális erőszak megalapozott gyanúja indult eljárás.

Elfogtak a rendőrök két férfit, akik a gyanú szerint öntudatlan állapotát kihasználva megerőszakoltak és kiraboltak egy fiatal nőt vasárnap a monori vasútállomás mellékhelyiségében – közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden.

A tájékoztatás szerint az áldozat december 17-én reggel egy számára ismeretlen helyen ébredt. Telefonja, ékszerei, pénze eltűnt, testét véraláfutások borították. A segélyhívás után a monori rendőrök kiderítették, hogy az erőszak előző este a monori vasútállomás mellékhelyiségében történt, írja az MTI.

A rendőrök a helyszínre értek, majd néhány órával később már a feltételezett elkövetőknél tartottak házkutatást. Az egyik, 31 éves férfi nem vallott, a 26 éves másik gyanúsított részben beismerő vallomást tett, de állította, hogy az áldozat beleegyezésével történt a közösülés. Mindkét férfit őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatásukat, ellenük kifosztás és szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja indult eljárás.

Az elfogásukról videót is közzétettek:


Nyitókép: YouTube / PoliceHungary

#Baleset-bűnügy#nemi erőszak#kifosztás#megerőszakolt#kirabolták#monor#vasútállomás#vécé#mellékhelyiség#elfogás#szexuális erőszak

Címlapról ajánljuk