Baleset-bűnügy

A kilencéves kisfiú hallotta, ahogyan párja megöli az anyját, a féri ezután moziba ment

rtl.hurtl.hu

2023. december 4. 9:07

A halott anyjára a gyerek talált rá. A férfit a moziban fogták el.

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy 34 éves férfival szemben, aki 2022 áprilisában, XIV. kerületi otthonukban, egy veszekedés során megfojtotta az élettársát, miközben a nő 9 éves kisfia a szomszéd szobában volt.

2022. április 3-án, délelőtt, mindhárman otthon voltak, amikor az élettársak összeszólalkoztak. Délután a férfi a könyökével véletlenül megütötte a kisfiú szemét, ami miatt az anya számonkérte, és ennek hevében arcon ütötte a férfit.

Ezután a konyhában folytatódott a veszekedés, a kisfiú a szobában maradt, a vádlott nem engedte, hogy kijöjjön. A vita során a vádlott rátámadt a sértettre, megragadta a nyakánál, majd megfojtotta.

A férfi a csukott ajtón keresztül felszólította a kisfiút, hogy bújjon el a szobában, mert hamarosan jön a rendőrség, majd elhagyta a lakást, és a bejárati ajtót bezárta. A kisfiú egy idő elteltével előjött a rejtekhelyéről, és az előszobában megtalálta az édesanyját, majd telefonon segítséget kért az édesapjától, aki azonnal értesítette a rendőrséget.

A kisfiú a szomszéd szobából fültanúja volt az édesanyja súlyos bántalmazásának, majd ezek után a férfi kitette annak a traumának, hogy egyedül találja meg édesanyját. A vádlott mindezzel súlyosan veszélyeztette a kiskorú erkölcsi, értelmi és érzelmi fejlődését.

A gyilkosság után az elkövető egy szuperhős filmre ült be az anyjával, a budapesti nyomozók a moziban fogták el. Az eljárást most fejezték be.


Fotó: YouTube

#Baleset-bűnügy#megfojt#mozi#gyerek#gyilkosság

Címlapról ajánljuk