Baleset-bűnügy

Iskolapaddal támadt a volt élettársa apjára

rtl.hurtl.hu

2023. december 4. 15:04

Rosszul tűrte egy férfi Borsodban, hogy az exének az apja rászólt, miután berúgta az ajtót, ezért hozzávágott egy iskolapadot.

Vádat emelt a Mezőkövesdi Járási Ügyészség egy férfi ellen súlyos testi sértés bűntettének kísérlete és magánlaksértés vétsége miatt. Az ügyészség hétfői közleménye szerint az elkövető ittasan bement egy családi ház udvarára egy borsodi településen január elején, szitkozódva volt élettársát kereste.

Amikor a szóltak neki, hogy nincs ott a nő, akkor berúgta az ajtót, majd bement a lakásba. A ház tulajdonosnője és az exének az anyja kitolták a férfit a lakásból, ahol már várta a majdnem apósa, aki rászólt. Erre válaszul megfogott a férfi egy 15 kilós, 1 méter hosszú acélvázas faborítású iskolapadot – mert úgy látszik, volt egy kéznél – , és azzal fejen dobta. A volt barátnőjének az apja az ütéstől a földre esett, a feje vérezni kezdett, de ez még csak a kezdet volt, mert ököllel még kapott a férfitól. Végül a két nő húzta el onnan.

Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.

Nyitókép. Illusztráció. Fotó: MTI/EPA/PAP/Darek Delmanowicz

#Baleset-bűnügy#iskolapad#garázdaság#mezőkövesd#ügyészség#verekedés#élettárs

Címlapról ajánljuk