Baleset-bűnügy

Nem tetszett neki, hogy puszival köszön el a barátnőjétől, úgy fejbe rúgta, hogy eltörött a koponyája

rtl.hurtl.hu

2023. november 13. 9:20

A féltékeny vádlott már a presszóban felelősségre vonta a sértettet, akit mellkason lökött.

Barátnőjével szórakozott egy Somogy vármegyei falu kocsmájában egy húszas éveiben járó férfi márciusban, ám az este erőszakkal végződött. Egy ismerős ugyanis távozásakor a lánytól – akit egyébként ismert – puszikkal búcsúzott el, amely gesztust a férfi túl bizalmasnak talált.

A féltékeny vádlott már a presszóban felelősségre vonta a sértettet, akit mellkason lökött. A sértett a további konfliktus elkerülése végett kiment az utcára, azonban az indulatos férfi utána futott. A terhelt továbbra sem tudta fékezni dühét, mivel amikor utolérte a sértettet, ruházatánál fogva lerántotta és bal fültájékán megrúgta. A megtámadott férfi a rúgástól a földre esett és fejét az úttestbe is beütötte.

A sértettnek a vádlott bántalmazása következtében életveszéllyel járó nyílt koponyatörése keletkezett, amely életveszélyes állapotot az orvosi kezelés hárította el. A főügyészség a Kaposvári Törvényszékre benyújtott vádiratában a büntetlen előéletű férfival szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt, írja az ügyészség honlapja.

Nyitókép: Getty Images

#Baleset-bűnügy#féltékenység#koponyatörés#kocsma#verekedés#puszi#életveszély

Címlapról ajánljuk