Baleset-bűnügy

„Nem érdekel már semmi, mindenre hajlandó vagyok” - eltűnt testvére gyilkosát keresi Pintér Ildikó

rtl.hurtl.hu

2023. november 1. 6:31

A luxusautók felújításával foglalkozó vállalkozó, Pintér Gyula 2019 májusában beszállt autójába gyömrői műhelyében és elindult valahová. Ezután veszett nyoma. 

Saját maga akarja kideríteni Pintér Ildikó, hogy mi történt testvérével, akinek több mint négy évvel ezelőtt veszett nyoma. A hatóságok szerint gyilkosság áldozata lett, de holtteste soha nem került elő. A Blikk cikke szerint a rendőrség folytatja a nyomozást, és hamarosan tanúkihallgatások várhatóak

Az eltűnt vállalkozó nővére a Blikknek elmondta, hogy a tanúk kihallgatásán ő is részt vehet az ügyvédjével, és kérdéseket is feltehet majd.

Biztosan kemény pillanatok lesznek, hiszen elképzelhető, hogy a gyilkos akár a tanúk között is lehet, de nem érdekel már semmi, mindenre hajlandó vagyok.

Pintér Ildikó elmondta, hogy „egy dolog érdekel, hogy megtudjam, mi történt a testvéremmel”, hozzátéve, hogy „legalább el tudnánk őt temetni méltó módon, de még az sem adatott meg.”

Nyoma veszett

Pintér Gyula luxuskocsik felújításával foglalkozott, a kutyája mindig vele volt. 2019 májusában is magával vitte a gyömrői műhelyébe, majd beszállt a fekete Hummerjébe, és elindult valahová. Ezután veszett nyoma.

A vizslája és az autója nem sokkal később meglett, ő azonban azóta sem adott életjelet magáról. A rendőrök először emberrablási ügyben kezdtek nyomozni, de a gyanús körülmények miatt később emberölés miatt indult eljárás.

Tavaly áprilisban Pintér Ildikó az RTL Híradónak beszélt az esetről:

Egy embert már elítéltek

Idén júniusban 1 év 9 hónapot kapott a férfi, mert a bíróság szerint ő vitte Szlovákiába az eltűnt maglódi vállalkozó kocsiját, telefonját és kutyáját, miután valaki megölte őt.

Nyitókép: Híradó

 

#Baleset-bűnügy#pintér gyula#eltűnés#gyilkosság#emberölés#nyomozás

Címlapról ajánljuk