Baleset-bűnügy

Brutális bántalmazás: eltörte élettársa karját, majd eltörte a gipszet is

rtl.hurtl.hu

2023. október 26. 13:43

Kalapáccsal és seprűvel ütötte-verte az élettársát.

A Kecskeméti Járási Ügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés és kapcsolati erőszak miatt vádat emelt egy férfival szemben.

A vádirat szerint a kecskeméti férfi 2022 szeptemberében, korábbi börtönbüntetéséből kedvezménnyel szabadulva, a feltételes szabadság próbaideje alatt élettársi kapcsolatot létesített egy nővel, írja az Ügyészség.

A férfi féltékenységből és kábítószer használat miatt többször megverte otthonukban a nőt.  2022. november 18-án szóváltást követően a nő arcát ököllel többször megütötte, majd egy kalapáccsal a jobb bokacsontjára ütött.  Kiderült, hogy a nő koponyazúzódást szenvedett és a lábszárcsontja is eltört.

Két hét elteltével a férfi a korábbi bántalmazás miatt begipszelt lábú élettársát ököllel többször arcon ütötte, majd egy cirokseprű nyelét kettétörte és azzal többször lesújtott a sarokba kuporodó, kezeivel a fejét védő nőre. Emiatt a sértett alkarja is eltört.

Végül 2023. január 2-án hajnalba a vádlott ököllel nekiesett a nőnek, miközben meg is harapta. A sértett testszerte zúzódásos sérüléseket szenvedett, ráadásul a karján lévő gipsz is széttört. 

Nyitókép: Getty Images

#Baleset-bűnügy#bántalmazás#megverte#gipsz#kartörés#lábtörés

Címlapról ajánljuk