Baleset-bűnügy

Kötélen lógva kopogott órákig egy 8. emeleti ablakon egy férfi Óbudán

rtl.hurtl.hu

2023. október 13. 15:53

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki órákig kopogott egy nyolcadik emeleti konyhaablakon egy kötélen lógva.

Kötéllel biztosította magát egy III. kerületi, tízemeletes társasház tetején az a férfi, aki egy nyolcadik emeleti lakás ablakáig leereszkedett, a külső párkányára ült, és órákig kopogott az ablakon – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A police.hu oldalán megjelent rendőrség közlemény szerint az óbudai járőröket 2023. október 3-án 5 óra 30 perc körül értesítették. A lakást ajtaját a katasztrófavédelem munkatársai törték fel, az ablakpárkányon ülő férfit pedig behúzták a konyhába.

Az 52 éves férfi tettét azzal magyarázta, hogy kábítószert fogyasztott, és meg akarta lesni a barátnőjét, hogy másik férfival tölti-e az estét. A lakásban az eset idején nem volt senki.

M. Zoltánt a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitányságára állították elő, ahol kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Nyitókép: Az Óbudai lakótelep részlete. Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László

 

#Baleset-bűnügy#óbuda#panelház#ablak#rendőrség

Címlapról ajánljuk