Baleset-bűnügy

Újabb harcművészről derült ki, hogy molesztáló, két évig élt együtt egy 16 éves fiúval

rtl.hurtl.hu

2023. október 11. 9:48

A gyermek szülei nem tudták, hogy az edző bántalmazó.

Kisebb-nagyobb megszakításokkal három éven keresztül járt harcművészeti edzőjéhez egy 15 éves fiú, akit a férfi szexuálisan bántalmazott, írja a rendőrség oldala. A fiú sport- és gyógyítási céllal járt az akkor 43 éves, harcművészeti iskolát vezető férfihoz. A felnőtt masszázs közben a sértett bizalmába férkőzött, és szexuális cselekményt végzett vele. A gyermek szülei erről nem tudtak.

A nyomozók megállapították, hogy F. Márton 2016-ban egy akkor 16 éves fiúval is párkapcsolatot létesített, mi több, összeköltöztek, és két évig együtt éltek. A rendőrök a kiskorú veszélyeztetése bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást befejezték, az iratokat vádemelési javaslattal megküldték az ügyészségnek.

Ez már a második eset mostanában, hogy egy harcművészeti edző azzal került be a hírekbe, hogy gyerekeket molesztált. Korábban arról számolt be az RTL Híradó: vádat emeltek a 68 éves gyulai karateedző ellen, aki az ügyészség szerint szexuálisan bántalmazta tanítványait.

A vádirat szerint a férfi több mint húsz éven keresztül fajtalankodott velük. Volt, akit leitatott, majd szexuálisan bántalmazta. Máskor meztelenül gyakoroltatta velük a karatemozdulatokat, és közben videót készített róluk. Az ügyészség fegyházbüntetést indítványozott ellene, és azt is szeretné, hogy véglegesen tiltsák el minden, gyerekekkel kapcsolatos munkától.


Nyitókép: Getty Images

#Baleset-bűnügy#szexuális zaklatás#edző#harcművészet#masszázs#rendőrség#nyomozás#pedofil

Címlapról ajánljuk