Baleset-bűnügy

Durva videón, ahogy egy balhézó férfit és nőt egyetlen csapással kiütnek a miskolci pályaudvarnál

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. október 8. 11:03

A felvételen az látható, hogy egy férfi és egy nő egy egyenruhás férfival veszekedik a miskolci Tiszai Pályaudvar előtt. A mellényes férfi a dulakodás végén egy jobbegyenessel, majd egy balhoroggal a földre küldi mindkettőjüket. A MÁV közölte, hogy a vasúttársasággal szerződött cég alkalmazottja szerepel a szombati felvételen. Az ügyben rendőrségi eljárás indult.

Egy először TikTokon megjelent, majd a Facebookon is közzétett videó szerint két embert is kiütött egy egyenruhás férfi Miskolcon, a Tiszai pályaudvar előtti téren.

A félperces videón az látható, hogy egy félmeztelen férfi valamin veszekszik az egyenruhás férfival, miközben egy nő próbálja csillapítani, távol tartani őt.

A dulakodás azzal végződik, hogy a félmeztelen férfit az egyenruhás egy jobbegyenessel kiüti, majd a nőt egy balhoroggal a földre küldi.

A ruházatából ítélve – fekete egyenruha, láthatósági mellény, fekete baseballsapka – az egyenruhás vasúti biztonsági őr lehetett.

A videó készítésének időpontjáról egyelőre nem tudni bővebbet, a TikTok-oldalon, ahol először megjelent, már nincs fent a felvétel.

A MÁV-nak vagyonőrködő külsős cég embere ütött

(Frissítés:) A MÁV sajtóosztálya az esettel kapcsolatban az rtl.hu-val közölte: a felvételen látható incidens október 7-én történt a Tiszai pályaudvar előtti téren. A MÁV, amint értesült a történtekről, felszólította a szolgáltató céget az esemény azonnali kivizsgálására. A videón látható vagyonőr, nem a MÁV-Volán csoport munkavállalója, hanem a vasúttársaságnak személy- és vagyonőri szolgáltatást biztosító cég dolgozója – hangsúlyozták válaszukban. 

A szolgáltató cég munkavállalóját szolgálati ideje alatt érte a támadás, az incidenst pedig rendőri intézkedés követte. Az ügyben rendőrségi eljárás van indult – közölte a MÁV.

Kerestük a történtekkel a megyei rendőrséget, ahol későbbre ígértek tájékoztatást.

 

#Baleset-bűnügy#bűnügy#verekedés#máv#miskolc#tiszai pályaudvar#biztonsági őr

Címlapról ajánljuk