Baleset-bűnügy

A tévétoronyból akart leugrani egy férfi Pécsett

rtl.hurtl.hu

2023. október 2. 16:36

Kis híján tragédia történt Pécsett a híres tévétoronynál, ahonnan le akart ugrani egy középkorú férfi vasárnap.

Október 1-én, vasárnap délután akart öngyilkos lenni egy középkorú férfi Pécsett. Nem sokon múlt, hogy megtörténjen a tragédia: a férfi már átmászott a pécsi tévétorony korlátjain, onnan kellett visszarángatni – írja a pecsma.hu.

A lap úgy tudja, egy 45-50 év körüli férfi a torony kilátó teraszán átmászott a korláton, hogy véget vessen életének. Az egyik szemtanú szerint először néhány vendég és az étterem dolgozói is próbálták megakadályozni az öngyilkossági kísérletét, majd egy arra járó rendőri egységnek sikerült lekísérnie a toronyból a férfit.

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság a lapnak azt mondta: a rendőrség munkatársai éppen a torony alatti buszfordulóban intézkedtek, amikor egy nő rohant hozzájuk, hogy szóljon, valaki öngyilkos akar lenni. A rendőrök a helyszínre siettek, ahol a zavartnak tűnő férfi már kihajolt a korláton. Végül sikerült rábeszélniük, hogy ne ugorjon le. A férfihez mentőt hívtak, majd kórházba vitték.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

Nyitókép: Sóki Tamás / MTI

#Baleset-bűnügy#pécs#TV-torony#öngyilkossági kísérlet

Címlapról ajánljuk