Baleset-bűnügy

Társasházban robbantott gázpalackot egy dombóvári férfi

rtl.hurtl.hu

2023. október 2. 14:32

A dombóvári férfi haragudhatott szomszédjaira, ezért szándékosan robbantott fel egy gázpalackot vasárnap délután, egy több mint negyvenlakásos társasházban.

Rosszban volt szomszédjaival, ezért robbanthatott fel egy gázpalackot az a dombóvári férfi, akinek lakásában tűz ütött ki vasárnap délelőtt – értesült a Magyar Nemzet.

A Blikk írta meg vasárnap, hogy egy férfi lakásában robbanás történt, aminek következtében kirepült az ablakon. A férfi túlélte, ám súlyos sérüléseket szenvedett. Mentőhelikopter szállította kórházba Pécsre, jelenleg altatásban van. A lap információi szerint a felrobbant lakás egy több mint negyvenlakásos társasházban található, így pusztán a szerencsén múlott, hogy más nem sérült meg.

A Tolna Vármegyei Főügyészség a Magyar Nemzet megkeresésére azt írta: a Dombóvári Rendőrkapitányság szándékos közveszély okozása miatt rendelt el nyomozást. A lap úgy tudja, hogy 

az elkövető és szomszédjai viszonya enyhén szólva nem volt felhőtlen, ezért döntött úgy, hogy felrobbantja a gázpalackot.

Az egész országot megrázta az esztergomi tragédia, amikor flexszel robbantott fel egy gázpalackot egy zavart férfi, aminek következtében a TEK egyik fiatal kommandósa meghalt, többen pedig megsérültek. A katasztrófáról a Híradó is beszámolt.


Nyitókép: Getty Images

 

#Baleset-bűnügy#gázpalack#robbantás#dombóvár#közveszély okozása

Címlapról ajánljuk