Ájultra vertek egy férfit Érdet, mert elsodorhatott egy kutyátKiütöttek egy 51 éves férfit Érden. A kigyúrt bántalmazója azt kérte számon, hogy szerinte a férfi elsodorta a barátnőjét és a kutyáját.
Baleset-bűnügy

Ájultra vertek egy férfit Érden, mert elsodorhatott az autójával egy kutyát

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 15. 15:39

Kiütöttek egy 51 éves férfit Érden. A kigyúrt bántalmazója azt kérte számon, hogy szerinte három nappal korábban elsodorta a barátnőjét és a kutyáját.

Ájultra vertek egy 51 éves férfit Érden, a Selmeci utcában – számolt be a 24.hu.

Az esetről készült videókon az látható, hogy egy kigyúrt férfi átugrik a kerítésen, majd ököllel úgy állkapcson vágja a leeresztett kézzel álldogáló másik férfit, hogy az eszméletét vesztve hanyatt esik a térköves-betonos járdán. A fekvő férfit ezután még meg is pofozták. Utána többen is a odamentek a férfihez, majd megpróbálták talpra állítani, sikertelenül.

Varga Tamás, az áldozat ügyvédje azt mondta a portálnak, hogy az eset még augusztus 21-én történt, szerinte kész csoda, hogy ilyen állapotban a férfit nem érte súlyosabb koponyasérülés.

A kigyúrt férfi azt kérte számon az 51 éves férfin, hogy három nappal korábban elsodorta az ismeretlen férfi barátnőjét, és a kutyáját. Az ügyvéd szerint a nő a telefonját nyomkodta, amikor mentek át az úton és csak az ebet sodorta el az ügyfele.

A cikk szerint a férfi állította, hogy csak egy pofont akart adni, de a sértett ellépett előle, ezért nem tudta teljesen megpofozni, viszont az ellépés közben a sértett megbotlott, elesett és bevágta a fejét a betonba.

Az Érdi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt folytat eljárást az ügyben.

Nyitókép: 24.hu videó

#Baleset-bűnügy#érd#verekedés#ájult#bántalmazás#rendőrség#nyomozás#testi sértés

Címlapról ajánljuk