Videón, ahogy öt férfi verekszik Oroszlány belvárosábanKét ittas férfi belekötött két másik férfibe.
Baleset-bűnügy

Videón, ahogy négy férfi egymásnak esik Oroszlány belvárosában

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 12. 9:50

Két ittas férfi belekötött két másik férfibe.

Garázdaság bűntette miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádat emelt négy férfival szemben, akik Oroszlány belvárosában verekedtek össze, írja az Ügyészség.

A vádirat szerint 2022. május 1-jén, Oroszlányban, két ittas férfi összetalálkozott három másik férfival. A két ittas férfi szidta, fenyegette a három férfit, akik szóváltás közben megpróbáltak onnan elmenni. Az ittas férfiak azonban utánuk mentek, szidalmazták őket, eléjük álltak verekedési szándékkal. Ezt látták az ittas férfiak női hozzátartozói, akik a két férfit ellökték, tolták onnan. 

Az egyik ittas férfi a három férfi egyikét meglökte, aki viszont kétszer arcul próbálta ütni támadóját. A másik ittas férfi is megütötte az előbb meglökött férfit, aki viszont az őt megütő férfit a földre szorította. Három másik férfi a két dulakodó férfit próbálta szétválasztani.

Ezután a két ittas férfi, valamint a meglökött és megütött férfi verekedett egymással, őket a két nő és járókelők próbálták szétválasztani. Ennek során az egyik elkövető az egyik ittas férfit, akit egy járókelő éppen lefogott, ököllel kalapácsütés szerű mozdulattal fejen ütötte, amitől a megütött férfi elveszítette az eszméletét és a földre esett.

Nyitókép: Ügyészség

#Baleset-bűnügy#oroszlány#verekedés

Címlapról ajánljuk