Baleset-bűnügy

Letartóztattak egy férfit, aki három nőt is zaklatott az augusztus 20-i ünnepségen

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 25. 16:51

Egy borsodi kisvárosban tartott augusztus 20-i ünnepségen esett neki egy külföldi férfi három nőnek. A bíróság letartóztatta egy hónapra.

A Miskolci Járásbíróság egy hónapra letartóztatta azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint egy borsodi kisvárosban tartott augusztus 20-i rendezvényen zaklatott több nőt.

A bíróság szerint az első áldozatát a férfi fogdosni kezdte, majd a földre húzva megpróbálta a ruháját levenni. Mivel a nő segélykiáltását meghallották a barátai és odasiettek, a férfi lelépett.

Viszont nem ment messzire. Néhány perccel később két másik nőhöz ment oda, egyikőjüket simogatni kezdte, majd a másikat – miután az rászólt a férfira és nem hagyta magát megcsókolni – ököllel megütötte, amitől a nő lefejelte a kerítést. Utána ismét vetkőztetni akart, de szerencsére több ember is közbelépett, így ismét elmenekült.

A bíróság közleményéből kiderült, hogy a férfi külföldi állampolgár és csak ideiglenesen, munkavállalás céljából tartózkodik Magyarországon. A férfinak szexuális erőszak bűntettének kísérlete, garázdaság bűntette, könnyű testi sértés és szeméremsértés vétsége gyanúja miatt kell majd felelnie.

Nyitókép: RTL.

#Baleset-bűnügy#szexuális zaklatás#augusztus 20#ünnepség#garázdaság#borsod-abaúj-zemplén megye

Címlapról ajánljuk