Baleset-bűnügy

Bekokainozva próbálta meg kihúzni saját bölcsességfogát, meghalt egy ötgyerekes anya

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 1. 15:02

A hatóságok hiába küzdöttek az életéért, leállt a légzése. 

Meghalt egy ötgyerekes anya, miután kokain hatása alatt próbálta eltávolítani a bölcsességfogait.

A 29 éves Kiera Kent tavaly júliusban halt meg cornwalli otthonában: a nemrég lezárt vizsgálat megállapította, hogy a nő már régóta szenvedett fogászati problémáktól a végzetes este előtt. 

A Metro a boncolási jegyzőkönyvre hivatkozva azt írja, hogy Kent szája tele volt karcolásokkal és horzsolásokkal, amelyeket saját magának okozott. A jelentősnek minősített sérülések arról árulkodtak, hogy a nő a kezét a szájába tette, miközben megpróbálta kihúzni a fogait. 

A rendőrséget Kent élettársa, Liam Crabtree hívta ki, mert aggódott a nő furcsa és kiszámíthatatlan viselkedése miatt. A halál okaként hivatalosan a kokainhasználatot követő akut viselkedési zavart jelölték meg, ami súlyosbíthatta a Kent szervezetében lévő kémiai egyensúlyhiányt. 

A rendőrségi jelentés szerint Kent és Crabtree a tragédia napján grillpartira készült. Miután Kent kokaint fogyasztott, felment az emeletre. A párja egy idő után aggódni kezdett, és arra ment fel, hogy a nő a véres ágyon fekszik. Miután a rendőrség megérkezett, megbilincselték a nőt, nehogy további sérüléseket okozzon magának, de a mentő elég sokat késett. 

Amikor leállt a nő légzése, a rendőrök nagyjából 30 percig próbálták újraéleszteni, mielőtt a mentősök megérkeztek és halottnak nyilvánították.

A család által létrehozott közösségi pénzgyűjtő oldalon az áll, hogy Kiera öt gyönyörű gyermek odaadó édesanyja volt. „Mindannyiunknak nagyon fog hiányozni. Ő volt a családunk élete és lelke. Mindenki szeretetteljes emberként ismerte őt” – írták.

Nyitókép: Pixabay

#Baleset-bűnügy#fog#fogászat#halál#bölcsességfog#kokain

Címlapról ajánljuk