Baleset-bűnügy

Még messze nincs vége a napnak, de máris három halálos baleset történt az utakon

rtl.hurtl.hu

2023. július 31. 12:43

A Pilisben egy 24 éves férfi halt meg, Szolnok közelében egy nő vesztette életét, miután egy kamion lehajtott az úttestről. Az M7-esen egy Budapest felé tartó motoros csapódott a szalagkorlátnak. 

Július 31-én, hétfőn hajnalban halálos kimenetelű közlekedési baleset történt a 3225-ös számú úton, Besenyszög és Szolnok között. Egy pótkocsis tehergépkocsi közlekedett Besenyszög felől Szolnok irányába, amikor egy jobbra ívelő kanyarban a sofőr lehajtott az úttestről, a baleset 0 óra 50 perc körül történhetett. A baleset következtében egy nő életét vesztette.

Szintén hétfőn hajnalban történt baleset Pilisszentlászló környékén is, egy 24 éves férfi meghalt.

A férfi az autójával haladt hajnali 4 körül a 1116-os út 11-es kilométerszelvényénél, amikor ismeretlen okból az árokba hajtott. A balesetben az autó sofőrje olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt, a jármű 19 éves nő utasát pedig életveszélyes állapotban vitték kórházba a mentők.

Délelőtt 9 óra 45 perc magasságában pedig egy motorkerékpáros hajtott a szalagkorlátnak az M7-es autópálya 78-as kilométerszelvényénél. A motoros a főváros irányába haladt, amikor a szalagkorlátnak ütközött. A balesetben a vezető súlyosan megsérült, a helyszínen meghalt, a női utasa pedig megsérült.

Nyitókép: A pilisszentlászlói baleset helyszínén készült fotó. Fotó: Police.hu

#Baleset-bűnügy#halálos baleset#rendőrség#közút

Címlapról ajánljuk