Baleset-bűnügy

Hihetetlen: előbújt Hulk a síneken rekedt Suzuki strandpapucsos utasából

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. július 24. 15:28

A IX. kerületben a Könyves Kálmán körúton a villamossínekre kanyarodott véletlenül egy Suzuki. A kellemetlen szituációt az autó utasa bámulatos izomteljesítményt villantva oldotta meg.

Igazán bámulatos felvételt osztott meg a Budapesti Autósok a YouTube-on. A felvételen az látható, hogy egy a Külső-Mester utca felől a Rákóczi híd irányába kanyarodó Suzuki elvétette a kanyar ívét és az 1-es villamos sínei mellett kötött ki, fennakadva a villamos nyomvonalát a Könyves Kálmán körút forgalmi sávjaitól elválasztó betonelemeken.

A balesetveszélyes szituációt a Suzuki utasa oldotta meg, de mintha a Hihetetlen Hulk maga bújt volna elő strandpapucsos, bermudagatyás, rövidujjú inges figurából. Egy pillanatig sem habozott, kipattant a kocsiból, becsapta az ajtót, majd a jármű orrához állva nekigyürkőzött és figyelemre méltó izomteljesítményt villantva addig emelte tolta a padkán fennakadt, több mint hétmázsás Swiftet, míg az vissza nem gurult az útra.

A sikeres mentőakció után a mezei utassá visszavedlett Hulk bepattant a kocsiba és zúztak tovább a híd irányába – immár a helyes íven.

#Baleset-bűnügy#baleset#budapest#budapesti autósok#suzuki swift#villamossín

Címlapról ajánljuk