Baleset-bűnügy

Bepiált, megverte és halálosan fenyegette az iskolából haza tartó gyerekeket

rtl.hurtl.hu

2023. július 20. 10:32

Az iskolából hazafelé tartó gyerekeket bántalmazott egy dabasi férfi. Az ittas elkövető rendőrnek adta ki magát, és letartóztatással fenyegetett egy kiskorút, ha nem ad neki pénzt. Az elkövető  megragadta az iskolás nyakát és a fejét beleverte a buszmegálló falába, majd arra szólította fel az iskolás kisfiút, hogy kapja be a péniszét.

A Dabasi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki Dabas belvárosában, iskolából hazafelé tartó gyerekeket ijesztgetett, illetve vert meg – közölte a Pest Vármegyei Főügyészség.

A részeges férfi idén március 29-én délután, Dabas belvárosában több, éppen hazafelé tartó iskolásba kötött bele, akik kivétel nélkül kiskorúak voltak. A zaklató először két padon ülő és szülőjét váró fiúra kiabált rá, hogy menjenek oda hozzá, különben megöli a családjukat, majd a halálra rémült gyermekek visszafutottak az iskola épületébe – áll a vádiratban.

A férfi ezután ok nélkül illette trágár szavakkal az egyik buszmegállóba siető fiút. Miután ő is elszaladt, ismét új áldozatot keresett magának, akivel kötekedhet, figyelme buszmegállóban várakozó fiúra és két kislányra terelődött.

Az ittas férfi rendőrnek adta ki magát, majd pénzt kért a kisfiútól, és letartóztatással fenyegette, ha nem ad neki.

A vádirat szerint miután nem kapott pénzt, a férfi agresszívan felszólította a kisfiút, hogy kérjen elnézést a lányoktól, mert megbántotta őket. A gyermek ennek félelmében eleget tett, majd megpróbált elmenekülni, ám ekkor az elkövető megragadta az iskolás nyakát és a fejét beleverte a buszmegálló falába.

Majd arra szólította fel az iskolás kisfiút, hogy kapja be a péniszét és ad neki 20 ezer forintot, illetve követelte, hogy vegye elő ő is a saját nemi szervét.

A kisfiú ennek már nem tette eleget, ezért a többi kis férfi leköpte őt és hajánál fogva kezdte rángatni a kisiskolás társai szeme láttára. A fiú a bántalmazás következtében könnyebb sérülést szenvedett, az elkövetőt a rendőrök egy közeli kocsmában fogták el. Az ügyben a Dabasi Járási Ügyészség aljas indokból elkövetett testi sértés valamint a köznyugalmat súlyosan megzavarva elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat az elkövetővel szemben.

Nyitókép: rtl.hu

 

#Baleset-bűnügy#dabas#ittas#férfi#kiskorú bántalmazása#iskolások#halálos fenyegetés#garázdaság

Címlapról ajánljuk