Baleset-bűnügy

Párizsban fogtak el egy Vas megyei autótolvajt, aki ellen nyolc elfogatóparancs volt érvényben

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. július 19. 16:36

A Párizsban elfogott férfit a celldömölki rendőrökön kívül több bíróság és rendőrkapitányság is körözte, összesen nyolc elfogatóparancs volt érvényben vele szemben.

Párizsban fogtak el egy körözött magyar férfit, közölte szerdán a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A Celldömölki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás és jármű önkényes elvétele miatt bocsátott ki korábban körözést a Vas megyei lakossal szemben. 

A férfit a celldömölki rendőrökön kívül több bíróság és rendőrkapitányság is körözte, összesen nyolc elfogatóparancs volt érvényben vele szemben. Időközben kiderült, hogy K. A. külföldre menekült a felelősségrevonás elől, ezért európai elfogatóparancsot is kibocsátottak ellene.

A férfit végül a francia hatóságok Párizsban fogták el. A NEBEK Interpol Magyar Nemzeti Iroda a Készenléti Rendőrség Bevetést Támogató Osztályának segítségével július 17-én hazaszállította, és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren átadta a celldömölki nyomozóknak.

A rendőrök előállították a Celldömölki Rendőrkapitányságra, gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

Nyitóképünk illusztráció: "Europe Vacation 2010 - Paris" by gmmail is licensed under CC BY 2.0 .

#Baleset-bűnügy#bűnügy#vas megye#elfogatóparancs#párizs#autótolvaj

Címlapról ajánljuk