Baleset-bűnügy

Háromszor tartóztattak le egy férfit, mert folyamatosan hazugságokkal jelentette fel az exfelesége

rtl.hurtl.hu

2023. július 17. 21:40

A férfi csak el akart válni a nőtől. 

28 hónapra börtönbe került egy esküvőszervező, aki mintegy 15-ször hazudott a volt férjéről a rendőrségen. A lincolni, 42 éves Emma Heys azt állította, hogy Christopher Heys zaklatta őt és gyalázkodó üzeneteket küldött neki. 

Ennek eredményeképpen Heys-t háromszor tartóztatták le. A tárgyalást vezető bíró szerint Heys leállhatott volna, hogy ne nyomorítsa meg a volt férjét, de ő folytatta és folytatta. Szerinte a nőt „rosszindulat” motiválta a volt férjével szemben, írja a BBC.

Christopher Heys 2006-ban ismerkedett meg leendő feleségével Manchesterben és 2013-ban költözött Lincolnba, ahol Emma egy esküvőszervező vállalkozást vezetett. Kapcsolatukat illékonynak jellemezte, és állítása szerint 2018-ban hagyta el a feleségét.

2019-ben a nő megjelent a bíróságon és távoltartási végzést kért, családon belüli erőszakra hivatkozva. Emma Heys azzal is vádolta a férjét, hogy 2019 Valentin-napjára egy csokor halott virágot kapott a férjétől, aki zaklatta őt az üzletben és gyalázkodó leveleket küldött. 

A férfi ellen ideiglenes távoltartási végzést adtak ki, majd letartóztatták, amikor 2019. február 20-án ott hagyta a megyei bírósági tárgyalást. A bíróságon elhangzott, hogy abban az évben még kétszer letartóztatták, egy alkalommal egy ketreces rendőrségi furgonnal szállították el kihallgatásra. 

A férfi kérte, hogy ellenőrizzék a barátait, a banki adatokat és a köztéri kamerákat. Bizonygatta, hogy ő mindössze csak el akart válni. A bíró szerint a férfinak mindenben igaza volt. 

Heys bűnösnek vallotta magát a hatóságok félrevezetésében. 

Nyitókép: Lincolnshire Police

#Baleset-bűnügy#emma heys#letartóztatás#hazugság#félrevezetés#esküvőszervező#exfeleség#exférj

Címlapról ajánljuk