Baleset-bűnügy

Kevin Spacey: Soha nem rántottam meg senki péniszét úgy, hogy kiabálni kezdett volna

rtl.hurtl.hu

2023. július 14. 18:09

A színész mindent tagad, szerinte ő mindig tiszteletben tartotta, ha a másik nemet mondott. 

Tovább folytatódik Kevin Spacey londoni, szexuális zaklatás miatt indított pere, ahol a színész visszautasította az ellene felhozott vádakat a tanúk padján töltött második napon, pénteken, írja a Guardian.

Kevin Spacey „abszolút baromságnak” írta le az ellene felhozott szexuális támadás vádakat, és tagadta, hogy az „ágyékfogás” a védjegyének számító mozdulat lenne. 

Azt is visszautasította, hogy „a londoni színházi élet aranyifjaként” hatalmát és befolyását használta volna arra, hogy rávegye a férfiakat, hogy feküdjenek le vele.

Spacey, aki 2003 és 2015 között az Old Vic színház művészeti igazgatója volt, a zsúfolásig megtelt tárgyalóteremben elmondta: „Nem volt varázspálcám, amivel hadonásztam, hogy ágyba bújjanak velem. Tiszteletben tartom, amikor az emberek nem érdeklődnek irántam, és ezt tettem egész életemben”. 

Elismerte, hogy időnként gyakran váltogatta a szexuális partnereit, de hozzátette, hogy ettől még nem tartja magát rossz embernek. 

Biztos vagyok benne, hogy ha akartam volna, állandóan szexelhettem volna egy csomó emberrel, de nem tettem.

Spaceyt a négy panaszos közül hárman azzal vádolják, hogy agresszíven tapogatta őket.

Egy férfi arról beszélt, hogy arra ébredt a színész lakásában, hogy az épp orális szexet folytat vele. Spacey ennek kapcsán elmondta: 

Romantikus helyzetben voltunk. Nem tudom, ki tette meg az első lépést, de egy romantikus helyzetben, közös megegyezéssel voltunk együtt. Nem aludt el és nem végeztem rajta orális szexet, annak ellenére, hogy megdöbbentő módon ezzel vádol engem

– magyarázta. 

A tárgyaláson az a panasz is előkerült, hogy Spacey az egyik áldozatnak olyan erősen rántotta meg az autóban a péniszét, hogy majdnem karamboloztak. Ezzel kapcsolatban a színész azt mondta, hogy 

Soha nem fogtam volna meg senkinek a péniszét olyan erővel, hogy az kiabálni kezdett volna. A helyzet ugyan valamennyire szexuális jellegű volt, de sosem szexeltünk, és egyetlen ponton sem kerültek elő a nemi szerveink

– magyarázta. 

A bíróságon kiderült az is, hogy egy partin Spacey az egyik panaszossal és másokkal elszívott egy spanglit. A színész megjegyezte, hogy teljesen hétköznapi dolog, hogy van nála egy-egy joint. „Szeretek betépni”. 

A tárgyalás folytatódik.

Nyitókép: MTI/EPA/Andy Rain

#Baleset-bűnügy#kevin spacey#bíróság#tárgyalás#szexuális zaklatás#zaklatási ügy

Címlapról ajánljuk