Baleset-bűnügy

Megrázó videón, ahogy egy pedofil elrabol egy 12 éves kislányt

rtl.hurtl.hu

2023. július 8. 20:18

A kislányt a férfi megerőszakolta.

Hátborzongató felvétel készült a brazíliai Luzianiában: a térfigyelő kamerák felvételen az látható, ahogy egy pedofil éppen hazavonszol bőröndben egy 12 éves kislányt. Azt mondta neki, hogy a szexrabszolgája lesz – írja a Metro.

A 42 éves Daniel Moraes Bittar a bőröndöt két lépcsőn is felhúzta. A lányt június 28-án rabolta el az iskolája elől. 

Bittart a beteges bűncselekmény estéjén tartóztatták le, miután a térfigyelő kamera rögzítette őt. A rendőrség úgy véli, hogy egy 23 éves Gesielly Souza nevű nő segített neki a bűncselekmény elkövetésében.

A nyomozók azt állítják, hogy a férfi kiszállt egy autóból a lány iskolája közelében, kiütötte áldozatát egy kloroformmal átitatott ruhával, majd a hátsó ülésre tette. 

Bittart letartóztatták, és később bevallotta, hogy „pedofil hajlamok" miatt cselekedett. A rendőrséget az áldozat iskolai barátja értesítette, miután szemtanúja volt az emberrablásnak. 

A lányt később a rendőrség szerint zúzódásokkal és kémiai égési sérülésekkel borítva találták meg a lakásban, a lábát az ágyhoz bilincselve.

A megmentése után elvégzett vizsgálatok is megerősítették, hogy szexuálisan bántalmazták.

A lány azt mondta, hogy a férfi állandóan fenyegette őt, hogy a szexrabszolgája lesz. A diáklány ellen elkövetett visszaéléseket le is filmezte, és elküldte a barátnőjének. Az áldozat elmondta, hogy a Geisy nevét említette a telefonban

– közölte a rendőrség. 

Amikor először szembesítették tetteivel Bittart, mindent tagadott, és azt állította, hogy a lakásában lévő lány az unokatestvére volt. Később azonban beismerte, hogy fontolgatta a „kémiai kasztrálását”. 

A Bittar lakásán tartott házkutatás során később elektromos sokkoló eszközöket, kamerákat, szexuális játékokat és pornográf anyagokat találtak.


A helyszínen egy benzineskannát is találtak, ami a rendőrség szerint arra enged következtetni, hogy a férfi azt tervezte, hogy a lány testét elégeti, miután megerőszakolta.

Bittart június 29-én, az ügy napvilágra kerülése után bocsátották el a Banco de Brasilia informatikai technikusaként betöltött állásából. Munkája mellett gyermekkórházakban is önkénteskedett, és egy kislány édesapja.

Nyitókép: Metro

 

#Baleset-bűnügy#pedofil#bőrönd#szexrabszolga#Videó

Címlapról ajánljuk