Baleset-bűnügy

Több napra mocsárban ragadt egy amerikai nő, túrázók találtak rá

rtl.hurtl.hu

2023. július 5. 12:55

Az eastoni rendőrség közleménye szerint a 31 éves Emma Tetewsky segélykiáltásaira túrázók figyeltek fel, akik azonnal segítséget hívtak. A bajba jutott nő legalább három napot tölthetett a mocsárban, és súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

Több mint három nap után élve találtak meg egy mocsárban egy amerikai nőt, aki a múlt héten tűnt el a Borderland Nemzeti Parkban. A nő eltűnését június 26-án jelentették be, és a rendőrség a nyilvánosság segítségét kérte megtalálásához – írja az MTI.

Az eastoni rendőrség közleménye szerint a 31 éves Emma Tetewsky segélykiáltásaira túrázók figyeltek fel, akik azonnal segítséget hívtak. A Bostontól mintegy ötven kilométerre lévő Borderland Nemzeti Park egyik mocsaras területéhez riasztották a rendőröket, akik szintén hallották a kiáltásokat, de először senkit sem láttak a sűrű növényzettől.

A három tisztnek körülbelül tizenöt méteren kellett átevickélnie a bozótban és a mocsárban, mire sikerült elérniük Tetewskyt. A nyomozók elmondták, hogy a nő legalább három napot tölthetett a mocsárban, és súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Nyitókép: Pexels.com

#Baleset-bűnügy#boston#mocsár#eltűnt nő#megtalálták

Címlapról ajánljuk