Baleset-bűnügy

Bozótvágóval akart kirabolni fiatalokat egy férfi a vasútállomáson, ráfaragott

rtl.hurtl.hu

2023. június 28. 15:48

A 32 éves nyírbátori lakos azzal fenyegette meg a vasútállomáson várakozó fiatalokat, hogy levágja a fejüket és kezüket, ha nem adnak neki cigarettát és pénzt. Az elkövetőt őrizetbe vették, rablás kísérlet megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. 

A nyírbátori rendőrök a hétvégén őrizetbe vettek egy 32 éves férfit, aki a gyanú szerint egy 61 centis bozótvágó késsel akart pénzt és cigarettát kicsikarni három fiataltól a vasútállomáson – számol be róla a police.hu.

A rendőrség szerint a 32 éves nyírbátori lakos június 25-én késő este támadt a három helybéli fiatalra, akiktől pénzt is cigarettát követelt a helyi vasútállomás épülete mögött.

Elővett egy 61 cm hosszú bozótvágó kést, majd szúró és csapó mozdulatokat tett a fiatalok irányába, és azzal fenyegette meg őket, hogy levágja a fejüket és kezüket.

A fiatalokat ez annyira nem ijesztette meg, készpénzt nem adtak a férfinak, viszont a bozótvágó kést elvették tőle, majd átadtak a rendőröknek. A nyírbátori rendőrök éppen a vasútállomás közelében járőröztek, amikor tárcsázták a segélyhívót, így azonnal közbe tudtak lépni.

Az egyenruhásokkal is indulatoskodó férfit előállították, őrizetbe vették majd indítványozták a letartóztatását. A Nyírbátori Rendőrkapitányság rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Nyitókép: Police.hu

#Baleset-bűnügy#nyírbátor#bozótvágó kés#vasútállomás#rátámadt

Címlapról ajánljuk